WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Win jij de Deventer Innovatieprijs 2022?

Maandag 24 januari 2022

Heb jij een vernieuwend idee, initiatief of innovatie dat de Deventer samenleving beter maakt? Dan is dit de kans om je aan te melden voor de Deventer Innovatieprijs! 

De Deventer Innovatieprijs is bedoeld om inwoners, vrijwilligers, professionals en organisaties te inspireren om hun initiatief concreet vorm te geven in een businessplan met impact op de Deventer samenleving. 

Hierbij kun je denken aan:

  • Sociale ondernemingen die kansen zien voor leren, werken en inkomen voor Deventernaren
  • Een idee op het gebied van duurzaamheid of circulariteit voor de lokale samenleving
  • Initiatieven voor wijkbedrijven, buurtwerkplaatsen of coöperatieve vormen voor zorg

Waarom deelnemen?
Dit is de kans om jouw initiatief concreet vorm te geven of reeds bestaande onderneming te laten groeien en publiciteit hiervoor te genereren. Deelnemers krijgen kosteloos een korte praktijktraining Boost Your Business van het Ondernemershuis Deventer aangeboden waarin je jouw innovatieve businessplan in detail kunt uitwerken. De trainingsdagen vinden plaats in de 1e week van maart en 1e week van april 2022.

Grijp jij deze kans?
Meld voor 7 februari 2022 jouw idee met duurzame en sociale impact voor Deventer aan. Dat kun je zowel als inwoner, vrijwilliger of als professional doen. Een commissie maakt een voorselectie van de beste inzendingen. Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek als jouw plan hierbij hoort. 

Prijsuitreiking
Alle plannen worden gepresenteerd aan een deskundige jury tijdens een feestelijke prijsuitreiking op 20 april 2022. Waarmee je als deelnemer een goede start door publiciteit krijgt. De drie meest impactvolle en realistische plannen winnen een geldprijs van €25.000, €15.000 of €10.000. Zodat het businessplan ook écht uitgevoerd kan worden.

Maak de Deventer samenleving beter en meld je snel aan bij Circulus

De Deventer Innovatieprijs wordt georganiseerd door het Cambio Innovatiefonds in nauwe samenwerking met Circulus en Gemeente Deventer. Ondernemershuis Deventer is betrokken als partner.